dimarts, 29 de juliol del 2014

Com un collar

T'havia anat despullant, una vegada més. Primer la part de dalt, gaudint del teu tors, sobretot dels teus mugrons. Després la part de baix, sense treure't la roba interior. Això feia més evident la teva humitat i excitació. Ignoraves que aquell dia tenia un regal per tu.

Vaig demanar que et relaxessis, et faria un massatge. M'encanta gaudir del tacte de la teva pell, de les teves reaccions, de com el contacte et fa estremir...
Vas somriure amb complicitat al veure el mocador de castells. Vaig demanar que aixequessis el cap i, sense dir res més, vaig privar-te del sentit de la vista.

Et deixaves fer, sempre t'han agradat els nostres jocs i molts cops has admès confiar en mi, sense por. Cert, saps que t'aprecio i seria incapaç de fer-te mal.
Em distreia recorrent la geografia del teu cos, dels pits al melic, passant per l'entrecuix i seguir baixant, jugant a fer créixer la teva incertesa, el teu desig.

La vibració et va fer somriure de nou. El petit aparell va repetir el mateix recorregut que havien fet les meves mans, però la teva reacció es va accentuar. Buscava induir-te a un estat d'incertesa i nerviosisme; lluny d'això semblaves estar entrant en un profund benestar, gairebé un son. Vaig preguntar si dormies, evidentment no. Vam riure, ens vam besar.
La vibració va centrar-se en la zona púbica, rodejant el teu sexe, ballant per les cuixes, per les natges, buscant les galtes del cul i fent intenció de dirigir-me al teu anus. Hi entraria? El teu cos s'arquejava cada cop que m'hi acostava. M'excitaven els teus canvis de respiració, tant que podia notar la meva pròpia humitat deixant-me xop el sexe, baixant cuixes avall... Però era dia d'anar a poc a poc, de gaudir de la sensualitat, d'alimentar la perversa passió que compartim.

Em vaig despullar, no ho podies veure però descaradament deixava que ho poguessis intuir. Faig refregar el meu cos contra el teu, pits i mans es van saludar. Una llepada, un altre petó, una mossegada. Era follia tenir-te a la meva disposició, amb total entrega, com una vulgar nina.

Un batec em va saludar al acostar els meus llavis al teu sexe; com m'agrada llepar-te'l quan està en el seu màxim punt d'excitació, omplint-me la boca dels teus regalims... Ets un vici!

Vaig pujar a llepar-te el coll, buscant les orelles i passant per aquell punt que tant t'agrada, per arrencar-te un parell de gemecs. Fingia voler besar-te i tu mostraves disposició a correspondre'm, com sempre, però agafant-te pels cabells et vaig allunyar del teu desig. No hi hauria bes, només lleparia els teus llavis. Somreies amb satisfacció davant la meva brutalitat. Sé que t'agrada fer-me perdre el control...

Intentant excitar-te, qui més s'excitava era jo. Volia la teva mirada, sentir els teus ulls clavats al meu cos, llegir-hi el desig, la follia, el descontrol. Et vaig posar la mà al front i bruscament vaig tirar cap avall el mocador. Quedà mig encallat al teu coll, talment com un collar.



Per un moment vaig tenir una visió que ja no marxaria del meu cap.
Vull follar-te, a quatre grapes.